De drukker voor al uw exclusieve drukwerk

Ik wil ook mooi drukwerk

Klomp start met duurzaam ondernemen

Vanaf vandaag beginnen wij met duurzaam ondernemen

Uitreiking cheques aan goede doelen

2 februari 2016
twirls bingo - foto Cees Wouda (1 van 38)

De Stichting Twirls heeft op 30 januari mede namens ons cheques uitgereikt. Wij zijn er trots op dat wij een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het resultaat: €3200 voor vijf goede doelen!

Willem van Breugel

Amersfoort 11-01-16 Klomp ©Marco Hofste

‘Als allround grafisch afwerker zorg ik dat het drukwerk perfect gesneden en gebonden is. Elke dag probeer ik verschil te maken voor de klanten. Ik werk sinds begin 1990 in de grafische industrie en wat mij betreft blijf ik nog heel lang. Mijn werk is afwisselend en boeiend en ik haal er veel voldoening uit. Alleen al omdat er zoveel variatie is. Trots op Klomp Offsetdrukkers? Reken maar!’

De Onze Lieve Vrouwetoren op schaal

Bestand_002

Als kerstgroet stuurden wij onze klanten in 2015 een bijzonder geschenk: een Onze Lieve Vrouwetoren op schaal. Er kan een lichtje in. Dankzij de uitgestanste ramen geeft dat een heel feestelijk effect.

We hebben er speciaal een boekje over de geschiedenis van de toren bij gemaakt.

Op 13 december 2015 is de toren met boekje te koop op de Midwintermarkt. De opbrengst gaat naar Stichting Leergeld en Stichting Jarige Job.

Martine Voogd

Martine

‘De grafische branche is nieuw voor mij; ik werk sinds 2015 bij Klomp Offsetdrukkers als receptioniste/telefoniste. Het bevalt mij ontzettend goed.

De werksfeer is een perfecte combinatie van plezier en hard werken. Mijn collega’s doen allemaal met hart en ziel hun werk. Niets is te veel gevraagd en niets is onmogelijk. Graag help ik dan ook een handje mee, met een vouwklusje of om een mailing toch nog de deur uit te krijgen.

Ik geniet ervan om echt oog en oor te hebben voor mensen. De uitdaging is om net dat stapje extra te doen: voor mijn collega’s én voor de klanten!’

Albert van Breugel

Amersfoort  13-10-15 Klomp ©Marco Hofste

‘Ik ben bij Klomp begonnen toen ik 16 jaar oud was. Al vrij snel stroomde ik door naar de vijfkleurenpers en sindsdien heb ik altijd aan de persen gestaan. Wij hebben echte wereldpersen, waar heel mooi drukwerk vanaf komt.

Mijn werk geeft me veel voldoening, bijvoorbeeld als een klant verrast is doordat we meedenken. Laatst was ik een bijzondere brochure aan het drukken, waarin de klant een bepaalde kleur goud wilde. Ik heb toen samen met de klant de goede kleur goud gemaakt. Ze was zo tevreden dat ze twee dagen later een taartje liet bezorgen!

Ik hou ervan om problemen op te lossen of iets te verzinnen om het drukwerk nóg mooier te maken. Ook vind ik het een uitdaging om iets te doen wat bijna onmogelijk is; als team kunnen wij elke klus aan!’

Radboud van Vliet

Klomp-_RU27677

‘In 1997 ben ik begonnen bij Reproka en bij de overgang naar Klomp Offsetdrukkers ben ik meegegaan. Ik ben heel trots op het bedrijf. Het is een fijn team en we werken voor mooie klanten.

Ik zorg voor de planning en de voorbereiding van het drukken. Het is uitdagend om alle afdelingen naadloos te laten samenwerken. Voor mij is het mooiste dat we schijnbare onmogelijkheden mogelijk maken. Elke dag weer vind ik het leuk om dat samen met mijn collega’s te doen.

Laatst hebben we een omslag voor een klant aangepast om de metallic naadloos te laten passen. Dat was een zware klus, maar het resultaat was prachtig! De klant heeft ons overladen met complimenten. Daar doe je het voor!’

Heeft u vragen stuur dan een mail naar radboud@klomp.nl

Jan Meurs

Amersfoort  13-10-15 Klomp ©Marco Hofste

‘Het liefst heb ik een complexe order die we uiteindelijk naar volle tevredenheid afronden.

Ik werk sinds 1983 bij Klomp. Daardoor heb ik de enorme ontwikkeling meegemaakt in mogelijkheden die we klanten kunnen bieden. Vroeger waren er meer technische beperkingen. Levertijden van twee weken waren geen uitzondering. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk en als het moet, leveren we binnen een dag. We doen veel in eigen huis, dat levert tijdwinst en milieuwinst op: we rijden niet onnodig met drukwerk heen en weer. Bovendien kunnen we het hele proces nauwkeurig volgen. Nieuwe technieken maken het ook mogelijk om scherpe offertes te maken. Daarbij vind ik het een uitdaging om de meest rendabele oplossing te vinden voor de vraag van de klant. Soms is dat drukken, maar soms is het goedkoper om een order te printen en dan bied ik die optie aan. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij de klant.

Waar ik ook trots op ben, is dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben we het FSC® certificaat. We hebben immers maar één aardbol en daar zijn we zuinig op!’

Heeft u vragen stuur dan een mail naar jan@klomp.nl

Laserstans: uitnodiging met skyline

IMG_7732

Voor Reym maakten we een bijzondere kaart: een uitnodiging met de skyline van Rotterdam. De laserstans maakt dat mogelijk.

Michel de Ruijter

Klomp-_RU27607

‘Eigenlijk doe ik van alles: gebouwenbeheer, magazijn, expeditie, het wagenpark. Alles wat met in- en extern transport te maken heeft. Dit werk doe ik al 35 jaar en ik vind het geen dag saai. Planlijsten invullen, routes maken, tijden aanhouden. De uitdaging is om zo efficiënt en netjes mogelijk te werken en levertijden na te komen. Dat doe ik met mijn collega Michiel, de chauffeur. Die ken ik al heel erg lang; ik weet dat hij goed is. Wij zijn echt een team.

Lamineren doe ik trouwens ook. Ik doe echt veel verschillende dingen en dat houdt het spannend. De afvalstoffenverwerking heb ik ook opgezet, samen met collega’s. We scheiden alles: plastic, hout, alles gaat apart. Dat vind ik belangrijk.

Ooit ben ik als chauffeur begonnen. Na een paar jaar zei de bedrijfsleider tegen mij: jij moet naar binnen toe, dat kan je. Ik dacht van niet. Maar hij wilde dat ik dat ging proberen; hij zag iets in mij. En toen ik het eenmaal ging doen, vond ik het hartstikke leuk.

Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk, want elke dag is anders.’

André de Graaf

Klomp-_RU27583

‘Het is elke dag anders!

Eigenlijk heb ik een praktijkdiploma boekhouden, maar ik had al snel door dat stilzitten niks voor mij is. Ik ben graag bezig. Begin jaren ’80 heb ik mijn grafische diploma’s gehaald, terwijl ik werkte bij Reproka. Het werk in de drukkerij bevalt me heel goed. Elke opdracht is anders; van visitekaartje tot brochure of kalender. De vijfkleuren pers met lak draait elke dag en dat is mooi. Een keer vouwen of snijden doe ik graag voor de afwisseling. Je bent lekker vrij in je doen en laten en de hele dag in beweging.

Dingen vóór zijn vind ik ook leuk: meedenken, inventief zijn. Ik zeg niet snel ‘nee, dat kan niet.’ Als het nodig is om buiten werktijd te werken, dan doe ik dat. Ik vind het fijn als mensen op mij kunnen rekenen.

Wat mij betreft, doe ik dit tot mijn pensioen.’

 

Sponsoring goed doel: Twirlskalender

Op 1 oktober startte de verkoop van de Twirlskalender voor 2016. Wij zijn er trots op dat wij aan deze kalender hebben bijgedragen, door te zorgen voor het drukwerk. Willem, Albert, André en Radboud hebben  overgewerkt en de machines met materiaal hebben we ter beschikking gesteld.

De Stichting Twirls bestaat vijf jaar en bracht daarom deze kalender uit. Het is een uniek fotoproject met twaalf fotografen. Op twaalf locaties in Amersfoort fotografeerden zij de modellen, die in leeftijd variëren van 0 tot 100. De opbrengst van deze kalender komt ten goede aan de gezamenlijke sociale banken, stichting Leergeld, stichting Jarige Job, de dierenambulance en stadsboerderij De Vosheuvel.

Verkoopinformatie
De kalender kost €14,99 en is te koop bij:
– Boekhandel Veenendaal, Langestraat
– Bananas, Kamp 7
– De Algemene Boekhandel Pen & Papier, Leusderweg
– De Algemene Boekhandel, Emiclaer
– Scheepshotel Vita Nova, Eemhaven (bij geen gehoor: Roode Kaat)
– Bij Daphne in de Kas, Vathorst

‘Als ik bel met een opdracht, dan hoor ik altijd: Dat komt voor elkaar!’

‘Vakbekwaam en gericht op service, dat zijn de eerste woorden waar ik als klant aan denk bij Klomp offsetdrukkers. Als ik bel met een opdracht, is het eerste wat ik hoor ‘dat komt voor elkaar’ en ‘wanneer wil je het geleverd hebben?’ Dat dit geen loze woorden zijn blijkt uit de langdurige samenwerking van de afgelopen jaren.

Ik heb een vaste contactpersoon wat de kwaliteit en dienstverlening ten goede komt; de meerwaarde is dat ik niet meer hoef uit te leggen wat de wensen van Reym zijn. Als duurzaam bedrijf wil Reym namelijk altijd gebruik maken van gerecycled papier. Naast de kwaliteit en klantgerichtheid waardeer ik de eerlijkheid en transparantie van Klomp Offsetdrukkers. Wil ik iets wat niet kan of een behoorlijk kostenplaatje is, dan adviseren ze een betere en/of goedkopere oplossing. De kwaliteit van het drukwerk is van hoog niveau. Kortom: een goeie club om mee samen te werken.’

Map met gouddruk

productfoto06b

Het sieradenmerk Trollbeads wilde een mooie map met een goudkleurige binnenzijde. Hun reclamebureau heeft ons daarvoor ingeschakeld. Het drukken van goud is een vak dat we bij Klomp Offsetdrukkers goed verstaan en het eindresultaat is dan ook zeer geslaagd.

Brochure woningbouwproject

productfoto05a

Wat bijzonder is aan deze brochure, is dat het omslag kleiner is dan het binnenwerk. Dit vraagt om een zeer nauwkeurige afwerking.

Drukwerk Reym – onder andere op kunststof

Productfoto04c

Reym is een vaste klant bij ons. Wij zijn er trots op dat wij alles voor hen mogen drukken.

Op de foto’s staat een waaier, gedrukt op kunststof. Dat vraagt een bijzondere aanpak. Ook daarvoor bent u bij Klomp Offsetdrukkers aan het goede adres.

Folder met bijzonder vouw- en stanswerk

Productfoto03a

Vormgevers verzinnen de leukste dingen. Wij zijn er goed in om dat dan uit te voeren, zoals bij deze folder: het middelste stukje van het binnenwerk komt naar voren als je de folder dichtvouwt.

Zoiets is handwerk. We doen het graag en goed.

Deze folder is ontworpen door doorendoor ontwerp in Amersfoort.

Drukwerk Proef Amersfoort

Productfoto02a

In 2015 sponsorden wij Proef Amersfoort met drukwerk. Het boekje kreeg een speciale uitvoering, vanwege het jubileum van het evenement.

Waaier met verlopende bladen

Productfoto01a

Het bijzondere van deze waaier is, dat de bladen verlopen. Dat vraagt om zorgvuldig, handmatig snijden en vergaren. Daarna komt er een boorgat en een busschroef in.