De drukker voor al uw exclusieve drukwerk

Ik wil ook mooi drukwerk

Aandacht. Tijd. Net dat stapje extra. En dan, als resultaat: drukwerk waar u complimenten mee oogst. Drukwerk om te beleven. Dat is precies wat u van Klomp Offsetdrukkers kunt verwachten.

Neem contact op om bijzonder drukwerk te ervaren. U bent van harte welkom in de ideeënkamer aan Uraniumweg 17 in Amersfoort.

Nieuwsbrief

Regelmatig leuke nieuwtjes over mooi drukwerk ontvangen?
Meld u aan voor de nieuwsbrief >>

‘In 1997 ben ik begonnen bij Reproka en bij de overgang naar Klomp Offsetdrukkers ben ik meegegaan. Ik ben heel trots op het bedrijf. Het is een fijn team en we werken voor mooie klanten.

Ik zorg voor de planning en de voorbereiding van het drukken. Het is uitdagend om alle afdelingen naadloos te laten samenwerken. Voor mij is het mooiste dat we schijnbare onmogelijkheden mogelijk maken. Elke dag weer vind ik het leuk om dat samen met mijn collega’s te doen.

Laatst hebben we een omslag voor een klant aangepast om de metallic naadloos te laten passen. Dat was een zware klus, maar het resultaat was prachtig! De klant heeft ons overladen met complimenten. Daar doe je het voor!’

Heeft u vragen stuur dan een mail naar radboud@klomp.nl

Radboud van Vliet
planning en prepress

‘Als ik bel met een opdracht, dan hoor ik altijd: Dat komt voor elkaar!’

‘Vakbekwaam en gericht op service, dat zijn de eerste woorden waar ik als klant aan denk bij Klomp offsetdrukkers. Als ik bel met een opdracht, is het eerste wat ik hoor ‘dat komt voor elkaar’ en ‘wanneer wil je het geleverd hebben?’ Dat zijn geen loze woorden.’

Henk Strijbos - Reym