De drukker voor al uw exclusieve drukwerk

Ik wil ook mooi drukwerk

Aandacht. Tijd. Net dat stapje extra. En dan, als resultaat: drukwerk waar u complimenten mee oogst. Drukwerk om te beleven. Dat is precies wat u van Klomp Offsetdrukkers kunt verwachten.

Neem contact op om bijzonder drukwerk te ervaren. U bent van harte welkom in de ideeënkamer aan Uraniumweg 17 in Amersfoort.

Nieuwsbrief

Regelmatig leuke nieuwtjes over mooi drukwerk ontvangen?
Meld u aan voor de nieuwsbrief >>

‘Ik ben bij Klomp begonnen toen ik 16 jaar oud was. Al vrij snel stroomde ik door naar de vijfkleurenpers en sindsdien heb ik altijd aan de persen gestaan. Wij hebben echte wereldpersen, waar heel mooi drukwerk vanaf komt.

Mijn werk geeft me veel voldoening, bijvoorbeeld als een klant verrast is doordat we meedenken. Laatst was ik een bijzondere brochure aan het drukken, waarin de klant een bepaalde kleur goud wilde. Ik heb toen samen met de klant de goede kleur goud gemaakt. Ze was zo tevreden dat ze twee dagen later een taartje liet bezorgen!

Ik hou ervan om problemen op te lossen of iets te verzinnen om het drukwerk nóg mooier te maken. Ook vind ik het een uitdaging om iets te doen wat bijna onmogelijk is; als team kunnen wij elke klus aan!’

Albert van Breugel
Drukker

‘Als ik bel met een opdracht, dan hoor ik altijd: Dat komt voor elkaar!’

‘Vakbekwaam en gericht op service, dat zijn de eerste woorden waar ik als klant aan denk bij Klomp offsetdrukkers. Als ik bel met een opdracht, is het eerste wat ik hoor ‘dat komt voor elkaar’ en ‘wanneer wil je het geleverd hebben?’ Dat zijn geen loze woorden.’

Henk Strijbos - Reym