De drukker voor al uw exclusieve drukwerk

Ik wil ook mooi drukwerk

Aandacht. Tijd. Net dat stapje extra. En dan, als resultaat: drukwerk waar u complimenten mee oogst. Drukwerk om te beleven. Dat is precies wat u van Klomp Offsetdrukkers kunt verwachten.

Neem contact op om bijzonder drukwerk te ervaren. U bent van harte welkom in de ideeënkamer aan Uraniumweg 17 in Amersfoort.

Nieuwsbrief

Regelmatig leuke nieuwtjes over mooi drukwerk ontvangen?
Meld u aan voor de nieuwsbrief >>

‘Eigenlijk doe ik van alles: gebouwenbeheer, magazijn, expeditie, het wagenpark. Alles wat met in- en extern transport te maken heeft. Dit werk doe ik al 35 jaar en ik vind het geen dag saai. Planlijsten invullen, routes maken, tijden aanhouden. De uitdaging is om zo efficiënt en netjes mogelijk te werken en levertijden na te komen. Dat doe ik met mijn collega Michiel, de chauffeur. Die ken ik al heel erg lang; ik weet dat hij goed is. Wij zijn echt een team.

Lamineren doe ik trouwens ook. Ik doe echt veel verschillende dingen en dat houdt het spannend. De afvalstoffenverwerking heb ik ook opgezet, samen met collega’s. We scheiden alles: plastic, hout, alles gaat apart. Dat vind ik belangrijk.

Ooit ben ik als chauffeur begonnen. Na een paar jaar zei de bedrijfsleider tegen mij: jij moet naar binnen toe, dat kan je. Ik dacht van niet. Maar hij wilde dat ik dat ging proberen; hij zag iets in mij. En toen ik het eenmaal ging doen, vond ik het hartstikke leuk.

Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk, want elke dag is anders.’

Michel de Ruijter

‘Als ik bel met een opdracht, dan hoor ik altijd: Dat komt voor elkaar!’

‘Vakbekwaam en gericht op service, dat zijn de eerste woorden waar ik als klant aan denk bij Klomp offsetdrukkers. Als ik bel met een opdracht, is het eerste wat ik hoor ‘dat komt voor elkaar’ en ‘wanneer wil je het geleverd hebben?’ Dat zijn geen loze woorden.’

Henk Strijbos - Reym