De drukker voor al uw exclusieve drukwerk

Ik wil ook mooi drukwerk

Aandacht. Tijd. Net dat stapje extra. En dan, als resultaat: drukwerk waar u complimenten mee oogst. Drukwerk om te beleven. Dat is precies wat u van Klomp Offsetdrukkers kunt verwachten.

Neem contact op om bijzonder drukwerk te ervaren. U bent van harte welkom in de ideeënkamer aan Uraniumweg 17 in Amersfoort.

Nieuwsbrief

Regelmatig leuke nieuwtjes over mooi drukwerk ontvangen?
Meld u aan voor de nieuwsbrief >>

‘Het liefst heb ik een complexe order die we uiteindelijk naar volle tevredenheid afronden.

Ik werk sinds 1983 bij Klomp. Daardoor heb ik de enorme ontwikkeling meegemaakt in mogelijkheden die we klanten kunnen bieden. Vroeger waren er meer technische beperkingen. Levertijden van twee weken waren geen uitzondering. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk en als het moet, leveren we binnen een dag. We doen veel in eigen huis, dat levert tijdwinst en milieuwinst op: we rijden niet onnodig met drukwerk heen en weer. Bovendien kunnen we het hele proces nauwkeurig volgen. Nieuwe technieken maken het ook mogelijk om scherpe offertes te maken. Daarbij vind ik het een uitdaging om de meest rendabele oplossing te vinden voor de vraag van de klant. Soms is dat drukken, maar soms is het goedkoper om een order te printen en dan bied ik die optie aan. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij de klant.

Waar ik ook trots op ben, is dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben we het FSC® certificaat. We hebben immers maar één aardbol en daar zijn we zuinig op!’

Heeft u vragen stuur dan een mail naar jan@klomp.nl

Jan Meurs

‘Als ik bel met een opdracht, dan hoor ik altijd: Dat komt voor elkaar!’

‘Vakbekwaam en gericht op service, dat zijn de eerste woorden waar ik als klant aan denk bij Klomp offsetdrukkers. Als ik bel met een opdracht, is het eerste wat ik hoor ‘dat komt voor elkaar’ en ‘wanneer wil je het geleverd hebben?’ Dat zijn geen loze woorden.’

Henk Strijbos - Reym