De drukker voor al uw exclusieve drukwerk

Ik wil ook mooi drukwerk

Aandacht. Tijd. Net dat stapje extra. En dan, als resultaat: drukwerk waar u complimenten mee oogst. Drukwerk om te beleven. Dat is precies wat u van Klomp Offsetdrukkers kunt verwachten.

Neem contact op om bijzonder drukwerk te ervaren. U bent van harte welkom in de ideeënkamer aan Uraniumweg 17 in Amersfoort.

Nieuwsbrief

Regelmatig leuke nieuwtjes over mooi drukwerk ontvangen?
Meld u aan voor de nieuwsbrief >>

‘De grafische branche is nieuw voor mij; ik werk sinds 2015 bij Klomp Offsetdrukkers als receptioniste/telefoniste. Het bevalt mij ontzettend goed.

De werksfeer is een perfecte combinatie van plezier en hard werken. Mijn collega’s doen allemaal met hart en ziel hun werk. Niets is te veel gevraagd en niets is onmogelijk. Graag help ik dan ook een handje mee, met een vouwklusje of om een mailing toch nog de deur uit te krijgen.

Ik geniet ervan om echt oog en oor te hebben voor mensen. De uitdaging is om net dat stapje extra te doen: voor mijn collega’s én voor de klanten!’

Martine Voogd
receptioniste/telefoniste

‘Als ik bel met een opdracht, dan hoor ik altijd: Dat komt voor elkaar!’

‘Vakbekwaam en gericht op service, dat zijn de eerste woorden waar ik als klant aan denk bij Klomp offsetdrukkers. Als ik bel met een opdracht, is het eerste wat ik hoor ‘dat komt voor elkaar’ en ‘wanneer wil je het geleverd hebben?’ Dat zijn geen loze woorden.’

Henk Strijbos - Reym